.

Kosár

 x 

A kosár üres

Kövessen minket!

Keresés

 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
Ezen a weboldalon egyes szolgáltatások (pl.: árak megtekintése, vásárlás) igénybevételéhez szükség van bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.
Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
  • Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
  • A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.
  • Oldalaink linkeket tartalmaznak más weblapokra is. A weboldal szerkesztősége azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.